İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş'ın sağlık durumu iyi... Kahvaltısını yaptı, morali düzgün

Denktaş'ın sağlık durumu iyi... Kahvaltısını yaptı, morali düzgün

YDÜ Hastanesi Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan, Posta FM'e canlı telefon bağlantısıyla katılarak, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sağlık durumundaki son gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 10/01/12 10:23
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş'ın sağlık durumu iyi... Kahvaltısını yaptı, morali düzgün
A- A A+

Kıbrıs Postası

Denktaş'ın pazar akşamı YDÜ Hastanesi'ne ailesi ve yakınlarının ortak kararıyla geldiğini ve kendisine sıvı kaybından ötürü birtakım tetkikler yapıldığını hatırlatan Savaşan, gerek eski rahatsızlıktan dolayı yaşanan sıkıntılar, gerekse son zamandaki sıvı kaybından dolayı Denktaş'ın tedavilerinin düzenlendiğini belirtti.

Denktaş'ın hastaneye geldiği güne nazaran durumunun iyiye doğru gittiği bilgisini veren Savaşan, Dahiliye Anabilim Dalı Başkanlığı, Kardiyoloji, Nöroloji ve Göğüs Hastalıkları'yla birlikte Denktaş'ın sıkı bir takipte tutulduğunu kaydetti.

Savaşan, Denktaş'ın sağlığında iyiye doğru bir gidiş olduğu bilgisini de vererek, bugün sabah kahvaltısını yaptığını ve moralinin yerinde olduğunu, nabız ve tansiyonunun da iyi seyrettiğini ifade etti.

Denktaş'ın şu anda taburcu olacağını söylemek için erken olduğunu da kaydeden Savaşan, tüm çabaların Denktaş'ı hızla taburcu edip evine göndermek yönünde ilerlediğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.