İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi 3. Kariyer Günleri başladı

Yakın Doğu Üniversitesi 3. Kariyer Günleri başladı

Yakın Doğu Üniversitesi, özel sektör işbirliği ile ara sınıf, dördüncü sınıf ve mezun öğrencileri ile iş ve staj imkanları yaratılarak, kariyer bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla, Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeliği Yüksek Okulu, İşletme Yönetimi Bölümü ve Turizm Araştırma Merkezi tarafından 3. Kariyer Günleri gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 09/05/12 16:29
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi 3. Kariyer Günleri başladı
A- A A+

Açılışı gerçekleştirilen 3. Kariyer günlerine, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şenol Bektaş, Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan, Turizm ve Otel İşletmeleri Turizm Yüksek Okulu Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tülen Saner ve Merit Otel Genel Müdürü Dr. Serdar Oktay katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şenol Bektaş açılışta yaptığı konuşmada turzim sektörünün önemine değinerek, turizm sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade etti.

Bektaş, 4 yıllık eğitimin bu sektörde yalnız başına bir işe yaramadığını belirtirken, gelişmekte olan Turizm sektörünün takip edilmesi gerektiğini ve öğrenmcilerin kendini gelişritilmesi gerektiğini vurguladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan, Üniversite bünyesinde kurulan Uluslararası Eğitim ve Kariyer Merkezi ile öğrencilik yıllarının yanı sıra mezuniyet sonrası meslek belirleme, staj iş olanakları oluşturma, kişilik analizleri ile siz öğrencilere destek vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Savaşan, Okuldaki derslerinizle yetinmemesi gerektiğini belirtirken, Ders dışı etkinlikler, organizasyonlar, konferanslar, kulüp çalışmaları kişisel gelişiminizi farklılaştıracak çalışma ve çabaların içinde olunmasının bir gerekliliğin günümüz dünyasında artık zorunluluk haline geldiğini kaydetti.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm Yüksek Okulu Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tülen Saner, bu yıl 3.'sü düzenlenen kariyer günlerinin Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'in yaratmış olduğu imkanlar dahilinde gerçekleştirildiğini ifade ederek, asıl amacın YDÜ öğrencileri ile firimaları bir araya getirip, mezun olan öğrencileri yarı veya tam zamanlı iş imkanı sağlamak olduğunu vurguladı.

Merit Otel Genel Müdürü Dr. Serdar Oktay açılışta yaptığı konuşmada gerçekleştirilen kariyer günlerinin güzel bir fırsat olduğunu belirtirken, yeni nesile ışık tutulması gerektiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.