İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Küçük'ten Benzinciler Birliği'ne: "Hesapsız ve acele bir karar"

Küçük'ten Benzinciler Birliği'ne: "Hesapsız ve acele bir karar"

Başbakan İrsen Küçük, Benzinciler Birliği'nin aldığı satış durdurma kararının hesapsız alınan acele bir karar olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 15/05/12 13:47
okuma süresi: 1 dak.
Küçük'ten Benzinciler Birliği'ne: "Hesapsız ve acele bir karar"
A- A A+

Başbakan İrsen Küçük, Benzinciler Birliği'nin benzin ve mazot satışını durdurma eylemini değerlendirdi.

Küçük, "Benzinciler Birliği bu kararı almakta serbest. Ancak zamanlaması yanlış. Bu kararı aldıktan sonra halka da önlemlerini alması için fırsat verilmesi gerekirdi. Ben dün akşam birlik başkanıyla görüşerek bugün ilgili bakanlarla görüşmesini tavsiye ettim ve yanlış bir girişim yaptıklarını söyledim" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.