Petol - İş, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısını, Dome Otel'de yapacak
<P>Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş), Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısını, çarşamba günü Girne Dome Otel de yapacak.</P>
Toplantıyla ilgili açıklama Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Genel Başkanı Arslan Bıçaklı tarafından yapıldı.
Türkiye Petrol-İş'in toplantısına, Türk-Sen ile Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-İş) Genel Başkanları Arslan Bıçaklı ve Mehmet Seyis'in de katılacağı kaydedildi.
Açıklamada, adaya yarın gelecek olan Türkiye Petrol-İş Sendikası başkan ve yöneticilerinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) petrol arama çalışmalarında görevli üyelerini, aynı gün, saat 12.00'da işyerlerinde ziyaret edecekleri kaydedildi.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.