İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ Hastanesi'nde 'Babalar Günü' kutlandı

YDÜ Hastanesi'nde 'Babalar Günü' kutlandı

YDÜ Hastanesi Babalar Günü'nde hastalarını yalnız bırakmayarak bu özel günü babalar ile birlikte kutladı.

Yayın Tarihi: 18/06/12 08:34
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ Hastanesi'nde 'Babalar Günü' kutlandı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre; Babalar Günü münasebetiyle Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın, yatan hasta sorumlusu Peyman Hassoy ve hemşirelerle birlikte hastaları ziyaret ederek babalar günnünü kutladığı ve çeşitli hediyeler verdiği belirtildi.

Açıklamada Ahmet Savaşan'ın babalara yaptığı ziyarette "aileler ve çocuklar için çok büyük öneme sahip babalarımızın bu özel gününü kutluyoruz" dediği kaydedilerek, Savaşan'ın böylesine özel bir günde bütün babalara sağlıklı ve aileleriyle birlikte nice babalar günü dilediği de belirtildi.

Açıklamada son olarak hastaların, babalar günü gibi özel bir günde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin kendilerini yalnız bırakmayarak, hastane yöneticilerinin yaptığı bu anlamlı ziyaretten ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettikleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.