İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Near East Bank'da görev değişimi

Near East Bank’da görev değişimi

Near East Bank Genel Müdür Vekili Kozan Karakurt'un 01 Ekim 2012'den başlayarak bu görevini asaleten yürüteceği açıklandı.

Yayın Tarihi: 30/09/12 14:19
okuma süresi: 3 dak.
Near East Bank’da görev değişimi
A- A A+

Near East Bank Kurumsal İletişim Bölümü'nden yapılan açıklamada, Genel Müdür Vekili Kozan Karakurt'un 01 Ekim 2012 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevine atandığı, Genel Müdürlük görevi'ni yürüten Selçuk Burat'ın da ayni tarih itibarı ile Near East Bank Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam edeceği bildirildi. Genel Müdürlük açıklamasında, Selçuk Burat'a kuruma yaptığı katkılarından dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki çalışma hayatında başarılarının devamı dileğinde bulunuldu.

Nisan 2011 tarihi itibarı ile Near East Bank ailesine katılan Kozan Karakurt; Hazine yönetimine yönelik çağdaş süreçlerin tesisi, Özel Bankacılık biriminin kurulması, Kurumsal İmaj, Teknolojik Alt Yapı ve Müşteri Odaklılık konuları başta olmak üzere birçok projenin hayata geçirilmesini yönetti. Ayrıca, bu dönemde kurumun istihdam sayısını %257 artırmış olmakla birlikte, insan kaynağı yatırımlarına da önem verildi.

Near East Bank yakın zaman önce Türkiye Cumhuriyeti'nde temsilcilik açma izni almayı başaran ilk ve tek yerel banka oldu.

Kozan Karakurt'un Özgeçmişi

Çoğunluğu yönetici olarak geçirilmiş 10 yılın üzerinde Uluslararası Bankacılık tecrübesine sahip olan Kozan Karakurt, Şubat 2009 yılına kadar Citibank Türkiye bünyesinde üst düzey yönetici olarak çalışmıştır.

Citibank'da çalıştığı yıllar boyunca çeşitli görevlerde bulunan Kozan Karakurt 1999-2003 yılları arasında Citibank Türkiye İç Denetim, ve Uyum bölümlerinin başkanlığını yürütmüş ve yine aynı dönem süresince "Denetim Komitesi Koordinatörü" olarak da görev yapmıştır.

2003-2005 yılları arasında Citibank Türkiye, İsrail Orta Asya ve Kafkaslar bölgesi Finansal Planlama ve Hazine Risk Kontrol bölümlerini kuran Karakurt 2006-2009 yılları arasında yine aynı coğrafik bölgenin yöneticisine (CEO) bağlı olarak Stratejik Planlama ve İş Geliştirme'den sorumlu üst düzey yönetici olarak çalışmıştır.
Kozan Karakurt 1968 Lefkoşa doğumlu olup, İngiltere Leicester Üniversitesi'nden İşletme Yüksek Lisansı (MBA) derecesine sahiptir.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.