TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Muğla'da hava sıcak...

Muğla'da hava sıcak...

Türkiye'de, hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu Ula ilçesinde vatandaşlar deniz keyfi yaptı.

Yayın Tarihi: 20/04/14 19:38
okuma süresi: 2 dak.
Muğla'da hava sıcak...
A- A A+

AA muhabirinin meteoroloji müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kentte hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 18 dereceye ulaştı.

Gökova Körfezi'nin "cennet köşesi" Akyaka'da hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, sahildeki kafelerde kitap okudu, çocuklar sahilde kumdan kaleler yaparak eğlendi.

Antalya'dan tur otobüsleriyle gelen yabancı turistler ise Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılarak farklı hayvan türleri, bitki yapısı çeşitliliği ve berrak akan suyu ile "Doğal Akvaryum"u izleme fırsatı yakaladı.

Akyaka'da denize giren üniversite öğrencisi Mehmet Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla hafta sonu tatilini değerlendirmek ve denize girmek için geldiklerini belirterek, "Türkiye'nin bazı bölgesinde hala kar ve soğuk hava etkili olurken biz 2 aydır Akyaka'da denize giriyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.