TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Çıplak eylem Türkiye Basını'nda...

Çıplak eylem Türkiye Basını'nda...

KKTC tarihinin 'en garip eylemi' olarak tarihe geçen 'çıplak eylem', Türkiye Basını'nda da yer aldı. Hürriyet Gazetesi'nin web sayfasında yayımlanan haber şöyle:

Yayın Tarihi: 13/08/14 08:24
okuma süresi: 1 dak.
Çıplak eylem Türkiye Basını'nda...
A- A A+

KKTC'nin Gazimağusa kentinde cezaevinden yeni tahliye olan 35 yaşındaki Tekin Çetin, ekonomik kriz nedeniyle cinnet geçirerek gündüz saatlerinde yüzlerce kişinin gözü önünde çıplak eylem düzenledi.

Kent merkezindeki Anıt Çember'de yer alan Atatürk heykeline giden Çetin, yakınlarının tüm müdahalelerine rağmen soyundu ve çıplak bir vaziyette Atatürk'ten yardım istedi.

Ellerini açarak "Atam senden yardım istiyorum" diye bağıran Çetin, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Arkadaşını başına taşla vurarak öldürmek suçundan 10 yıl hapis yapan ve üç ay önce tahliye olan Çetin, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.