TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan: "Olay, siyazi pazarlığın zaferidir"

Erdoğan: "Olay, siyazi pazarlığın zaferidir"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 69. Genel Kurulu görüşmelerine katılmak için New York'a hareket etti.

Yayın Tarihi: 22/09/14 08:06
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan: "Olay, siyazi pazarlığın zaferidir"
A- A A+

Erdoğan Esenboğa Havaalanında basının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, IŞİD tarafından kaçırılan Musul Başkonsolosluğu personelinin Türkiye'ye getirilmesinde pazarlık yapıldığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Erdoğan, " Pazarlıktan neyi kastediyorlar bunu da bilemem. Burada eğer maddi bir pazarlıktan bahsediyorlarsa böyle bir şey kesinlikle, katiyen söz konusu değil. Ama siyasi noktada, diplomatik bir pazarlıktan bahsediyorlarsa burada tabii ki siyasi, diplomatik bir pazarlık kesinlikle söz konusu. Zaten bu diplomasi zaferidir" dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin şu ana kadar 1 milyon 300 bin insanı barındırdığına, her türlü desteği verdiğine de işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaret programı çerçevesinde, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından 23 Eylül Salı günü düzenlenecek Genel Kurul görüşmelerinin ana teması olarak belirlenmesi sebebiyle İklim Zirvesi'ne katılacağını söyledi.

Erdoğan, 24 Eylül Çarşamba günü de BM Genel Kurulu'na hitap etme imkanı bulacağını da vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.