TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

Ane Brun Türkiye'ye geliyor

Ane Brun Türkiye'ye geliyor

Bağımsız müziğin Norveçli ismi Ane Brun, bir yıl aradan sonra yeniden İstanbul'da! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Ane Brun konseri 12 Aralık Cuma gecesi KüçükÇiftlik Park'ta.

Yayın Tarihi: 22/10/14 16:08
okuma süresi: 3 dak.
Ane Brun Türkiye'ye geliyor
A- A A+

İstanbullu müzikseverlerin 2011 ve 2013 yıllarında Salon'da canlı izleme fırsatı buldukları Ane Brun, üçüncü İstanbul ziyaretini Garanti Caz Yeşili ve Goldnight katkılarıyla, 12 Aralık'ta yapacak. İstanbul'a her gelişinde, Salon'da verdiği her konserde izleyicileri performansıyla büyüleyen müzisyen hayranlarıyla bu defa akustik bir konserde, KüçükÇiftlik Park sahnesinde buluşacak.

Norveçli müzisyen, 2003'te yayımladığı ilk albümü Spending Time with Morgan'ın ardından yayımladığı Temporary Dive (2005) albümüyle Norveç Grammy Ödülleri'nde "En İyi Kadın Sanatçı" seçildi. Son stüdyo albümü olan It All Starts with One'ı 2011'de yayımlayan Brun, müzikteki 10. yılını geçtiğimiz yıl retrospektif bir albümle kutladı. Brun, albüm için düzenlenen turne kapsamında, Kasım 2013'te İstanbul'a ikinci kez uğramış ve Salon İKSV'deki üç performansıyla dinleyicilere hafızalardan silinmeyecek konser deneyimleri yaşatmıştı. Özellikle bir tür meditasyon alanı olarak gördüğü sahnedeki farklı tarzıyla dikkat çeken Ane Brun'ün Salon İKSV'deki tüm performansları için biletler günler öncesinden tükenmişti.

Daha önce albümlerine almadığı şarkılarını ve cover'ları Rarities (2014) adlı son albümünde bir araya getiren Ane Brun, bu kez hiç duyulmamış parçalarını ve Ain't No Cure For Love (Leonard Cohen), From Me To You (The Beatles), It's Alright (Baby's Coming Back) (Eurythmics) gibi klasikleşmiş şarkıların yorumlarını İstanbullu hayranlarıyla paylaşmak için 12 Aralık'ta KüçükÇiftlik Park'ta olacak. Ane Brun öncesinde ise 2013 yılında Skisser albümüyle müzik dünyasına adım atan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Alice Boman, huzur veren sesiyle KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak.

Ane Brun konserinin biletleri 24 Ekim Cuma günü satışa çıkıyor! Fiyatları 90 TL (oturmalı birinci kategori), 75 TL (oturmalı ikinci kategori), 60 TL (ayakta) ve 50 TL (öğrenci) olan biletler, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV'den, pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında temin edilebilecek. Lale Kart üyeleri için indirimli ön satış ise 23 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.