TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

Tel-Sen: "Yardım toplamak için izin isteyeceğiz"

Tel-Sen: "Yardım toplamak için izin isteyeceğiz"

<p>Tel-Sen bugün yazılı bir açıklama yaparak,<strong> </strong>yarın Lefkoşa Kaymakamlığı'ndan yardım toplama izni talep edeceğini açıkladı. Açıklama şöyle</p>

Yayın Tarihi: 23/11/14 07:25
okuma süresi: 3 dak.
Tel-Sen: "Yardım toplamak için izin isteyeceğiz"
A- A A+

Telekomünikasyon Dairesinde örgütlü bulunan Tele-Sen Sendikası Yönetim Kurulu olarak 2015 yılı bütçe tasarısında Telekomünikasyon Dairesine aktarılması öngörülen kaynağın daire tarafından hazırlanan ve halka verilen hizmetin artırılmasını sağlayacak projenin hayata geçirilmesine yeterli olmaması sebebiyle halka gitme ve halktan yardım toplayarak bu projeyi hayata geçirme kararını daha önce kamuoyu ile paylaşmıştır.

Bu bağlamda pazartesi günü saat 10:00'da Tel-Sen Yönetim Kurulu Lefkoşa Kaymakamlığı'na başvurarak Telekomünikasyon Dairesinin halka daha iyi hizmet verebilmesi için, bu toplumun bir varlığı olarak ayakta kalabilmesi için halkımızdan yardım toplama iznini talep edecek ve ayni zamanda da Lefkoşa Kaymakamlığı önünde de bir basın açıklaması yapacaktır.

Tel-Sen bu konuda kararlıdır ve sırasıyla diğer kaymakamlıklara da başvurularak gerekli izin talebini oralara da iletecektir.

Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Endişelidir…

Bizlere göre; Ekonomi, Maliye, Plan ve Bütçe Komitesi tarafından, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçesi içerisinde yer alan dairemiz ile ilgili bölümün görüşülmesi aşamasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy anlaşılmayan anlamsız bir tutum sergilemiş ve Telekomünikasyon Dairesi çalışanlarını endişeye itmiştir. Telekomünikasyon Dairesinin geleceği bir bütçe görüşülmesi aşamasında karanlığa bırakılmıştır.Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı'nın öncelikle bu tavrının gerekçesini gerek kamuoyu gerekse de yönetim kurulumuzla paylaşmasını bekliyoruz.

Lefkoşa Kaymakamlığından alacağımız yardım toplama izninden sonra ilk yardım toplama kutusunu bize göre bütçemizle ilgili alt komitede anlamsız tavır sergileyen Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy'a uzatacağız.

Telekomünikasyon Dairesi çalışanları halka kaliteli hizmet sunma adına gerekli projeyi hazırlamış ve iki yıldır bütçeden kaynak aktarılarak projenin hayata geçmesini beklemektedir. Bu proje çağdaş teknolojinin halka sunulmasını sağlayacaktır. Geçen yıl bu proje ile ilgili bütçeden hiçbir kaynak aktarılmazken bu yıl hazırlanan bütçe tasarısında bir kaynak aktarılmış gözükse de aktarılan kaynak sadece ve sadece sözde kalacak bir kaynak olarak gözükmektedir. Aktarılan kaynağa bakıldığında projenin hayata geçmesi yerine geçmemesi hedeflenmiş olarak gözükmektedir.

Telekomünikasyon Dairesinin ayakta kalması için üzerine düşeni yapan Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları ve Sendikası, toplumsal varlıklara sahip çıkma adına mücadelesine sonuna kadar devam edecektir."

Tamay Soysan

Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.