TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Pegasus pilotu yolcuları şaşırttı

Pegasus pilotu yolcuları şaşırttı

Pegasus'un İstanbul-Adana seferi öncesinde 6 saat boyunca uçuşun gerçekleşmesini bekleyen yolcuları, uçuş öncesinde bir de pilottan gelen açıklama şok etti. Pilot yolculara yönelik anonsunda "Yorgun uçuş ekibiyle uçmak ister misiniz?" diye sordu.

Yayın Tarihi: 12/01/15 17:53
okuma süresi: 1 dak.
Pegasus pilotu yolcuları şaşırttı
A- A A+

Airport Haber'in haberine göre bu sabah saat 10.50'de kalkması gereken Pegasus'un İstanbul-Adana seferini yapacak uçak tam 6 saat boyunca hareket etmedi.

Yolcular 6 saat boyunca uçakta uçuşu beklerken, 6 saat sonunda gelen uçuş ekibi adına yolculara seslenen kaptan "Yorgun uçuş ekibiyle uçmak ister misiniz?" diye sordu.

Pegasus'un uçuştan yeni gelen ekibi yeniden uçuş için göndermesine yolcular büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine yeni bir uçuş ekibi getirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.