TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

İstanbul'da büyük polis operasyonu

İstanbul'da büyük polis operasyonu

Maltepe Gülsuyu'nda polis, sabah erken saatlerde bir operasyon gerçekleştirdi. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Özel Harekat desteğiyle yaptığı operasyonda çok sayıda evde arama yapıldığı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 15/01/15 07:53
okuma süresi: 1 dak.
İstanbul'da büyük polis operasyonu
A- A A+
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Maltepe Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri'nde daha önceden belirlenen adreslere şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlara Özel Harekat Timleri ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Polis ekiplerinin operasyon sırasında, "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlarla Gülsuyu Mahallesi'nde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Operasyonun hangi örgüte yönelik olduğu açıklanmazken; polis baskın yaptığı adreslerde aramalarını sürdürüyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.