TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti

Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti

Adliyeye düzenlenen operasyon sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 31/03/15 22:56
okuma süresi: 2 dak.
Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti
A- A A+

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başına 3 vücuduna 2 kurşun sıkılan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Kiraz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

İstanbul Adalet Sarayı'nın 6. katındaki odasında DHKP-C'li iki terörist tarafından rehin alınan Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz ağrı yaralı olarak ameliyata alınmıştı. 3'ü başına olmak üzere vücuduna 5 kurşun alan Savcı Kiraz'ın kaldırıldığı Şişli'deki Florence Nightingale hastanesinde öldüğü öğrenildi.

Kiraz'ın hayatını kaybettiğini Dışişlier Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Twitter hesabından duyurdu.

'SAVCI HASTANEYE GELDİĞİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ'

Gazetecilere açıklama yapan hastane yetkilileri de Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Çavlan Çiftçi, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın hastaneye getirildiğinde hayatını kaybetmiş olduğunu söyledi. Kiraz'ın beynine ve göğsüne bir saat boyunca yapılan cerrahi müdahale sonuç vermedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.