TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Olası Suriye Operasyonu, Kıbrıs Harekatı'na benzetildi

Olası Suriye Operasyonu, Kıbrıs Harekatı'na benzetildi

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, gerçekleştirilmesi muhtemel bir Suriye operasyonunun Kıbrıs Harekâtına benzer bir etki yapacağını savundu.

Yayın Tarihi: 06/07/15 12:37
okuma süresi: 2 dak.
Olası Suriye Operasyonu, Kıbrıs Harekatı'na benzetildi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Türkiye'nin olası Suriye'ye operasyonunun uluslararası hukuktan doğan bir hakkı olduğunu ifade etti.

Şahin, Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımlarda yapılacak operasyonun Kıbrıs Harekatı'na benzer bir etki yapacağını savundu.

Şahin'in Twitter paylaşımları şöyle:

"Muhtemel bir Suriye operasyonu tıpkı Kıbrıs operasyonunda olduğu gibi halkımızı birleştirip, bütünleştirecek bir etki de ortaya koyacaktır."

"Daha önce Kıbrıs operasyonunda olduğu gibi Türkiye muhtemel bir Suriye operasyonunda da yalnız kalacağının farkında."

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bölgede tüm hazırlıklarını tamamladığı, hazırlıkların mevcut durumun sürdürülmesi gerektiğinde sınır ötesine geçilmesini de kapsadığı belirtiliyor.

Öte yandan, 500 zırhlı araç ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birliklerin yüzde 15'inin yani 55 bin askerin sınır bölgesine kaydırıldığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.