TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Ceylanpınar saldırısını PKK üstlendi

Ceylanpınar saldırısını PKK üstlendi

Türkiye'de Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde iki polis memurunun öldürülmesini PKK örgütü üstlendi.

Yayın Tarihi: 22/07/15 18:21
okuma süresi: 1 dak.
Ceylanpınar saldırısını PKK üstlendi
A- A A+

Ceylanpınar'daki evlerinde kafalarına kurşun sıkılmış olarak bulunan 2 polis memurunun ölümüyle ilgili olarak PKK'ya bağlantılı bir internet sitesinde açıklama yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, polis memurlarının Suruç'ta 32 kişinin öldüğü saldırıya misilleme olarak "IŞİD'le işbirliği yaptıkları" gerekçesiyle öldürüldüğü belirtiliyor.

Biri Terörle Mücadele Şubesi, biri de Çevik Kuvvet Şubesi'nden görev yapan polis memurlarının yerel saatle sabah 06:00 sularında öldürüldükleri tahmin ediliyor.

Şanlıurfa Valiliği'ndan yapılan açıklamada polis memurlarının paylaştıkları evin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmediği ifade edilmişti.

Polislerin hayatını kaybettiği sabah işe gitmemeleri ve meslektaşlarının daha sonra polislerin yaşadığı evi kontrol etmesi üzerine ortaya çıkmıştı.

Deutsche Welle Türkçe

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.