TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Arınç'tan HDP'li vekile: "Bir kadın olarak sus!"

Arınç'tan HDP'li vekile: "Bir kadın olarak sus!"

TBMM'nin terör konusuyla yapılan olağanüstü oturumunda hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HDP'li Nursel Aydoğan'a "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus" dedi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 18:49
okuma süresi: 2 dak.
Arınç'tan HDP'li vekile: "Bir kadın olarak sus!"
A- A A+

TBMM'nin terör konulu olağanüstü toplantısında zaman zaman gerilim yükseldi. Hükümet adına sataşma olduğu gerekçesiyle söz alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Osman Baydemir'i geçmişten tanıyorum. Kendisinin çözüm süreci konusunda da çatışmaların bitmesi konusunda iyi ve samimi dileklerine katılırım. Ancak onun bugün konuşması büyük bir talihsizliktir. Eğer kadın milletvekili ve eşbaşkan konuşmuş olsaydı, biz sırtımızı PKK'ya PYD'ye yasladık diyebilecekti. Veya erkek sayın eşbaşkan konuşmuş olsaydı silahlanın, bu hükümetten hesabınızı görün diyecekti" deyince HDP sıralarından tepki geldi.

Konuşmasına devam eden Arınç şöyle konuştu: "Hiç telaşlanmayın, dinlemesini bilin. Bakınız, iki tane polisimiz ensesinden vurularak öldürüldü. PKK'nın örgütü bunu üstlendi. PKK'nın yayınladığı bildiri, "HPG'li gençler polislere cezasını verdi."

HDP sıralarından tekrar tepkiler yükselince HDP'li Nursel Aydoğan'a seslenen Arınç, "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.