TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Ayvalık açıklarında 400 kaçak göçmen yakalandı

Ayvalık açıklarında 400 kaçak göçmen yakalandı

Türkiye'nin Ayvalık ilçesi açıklarında Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 400 kaçak göçmen yakalandı.

Yayın Tarihi: 02/08/15 13:42
okuma süresi: 2 dak.
Ayvalık açıklarında 400 kaçak göçmen yakalandı
A- A A+

Alınan bilgiye göre, Sahil Güvenlik ekipleri, rutin devriye görevi sırasında lastik botlarla Midilli'ye gitmeye çalışan kaçak göçmenleri tespit etti.

Güvenlik güçleri, düzenledikleri operasyonda Suriye ve Afganistan uyruklu 400 kaçak göçmeni yakaladı.

Ekipler tarafından Cunda Adası'ndaki Bot Komutanlığına getirilen ve burada kendilerine yiyecek, içecek yardımı yapılan grup, daha sonra sınır dışı edilmek üzere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ÇANAKKALE'DE İSE 268

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde de yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığındaki 268 kaçak göçmen yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı "TCSG-8", "TCSG-28" ile "SAGET-25" isimli bot komutanlıklarının ekipleri, Sivrice, Bademli ve Kadırgaburnu açıklarına operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığında olan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye ve Afganistan uyruklu 268 kaçak göçmen yakalandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.