TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Bodrum'da kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı: 1 ölü!

Bodrum'da kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı: 1 ölü!

Bodrum'da, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan kişileri taşıyan teknenin batması sonucu bir kişi öldü, 9 kişi kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 21/08/15 07:36
okuma süresi: 1 dak.
Bodrum'da kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı: 1 ölü!
A- A A+
Turgutreis Mahallesi Akyarlar mevkisinden, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışanların bulunduğu ve ilk belirlemelere göre 10 kişinin olduğu fiber tekne, denize açıldıktan kısa süre sonra, henüz belirlenemeyen bir nedenle battı.

Batan teknedeki kaçakların bazıları kendi imkanlarıyla sahile çıkmayı başardı. Kimliği ve uyruğu henüz belirlenemeyen 35 yaşlarında bir kadın boğuldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekiplerince karaya çıkarılan kadına yaklaşık 20 dakika kalp masajı yapıldı ancak kurtarılamadı.

Teknede bulunanlardan ve karaya kendi imkanlarıyla çıkan 9 kişiden Suriye uyruklu Sara Mehti (40) ve Zahra Mehti (1) ile 2 kişi daha, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sahil Güvenlik ekipleri, teknenin battığı alanda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.