TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

AK Parti Mazgirt ilçe Başkanı Canpolat, teröristlerce kaçırıldı

AK Parti Mazgirt ilçe Başkanı Canpolat, teröristlerce kaçırıldı

Türkiye'de AK Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat, bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından kaçırıldı.

Yayın Tarihi: 30/08/15 10:23
okuma süresi: 2 dak.
AK Parti Mazgirt ilçe Başkanı Canpolat, teröristlerce kaçırıldı
A- A A+

AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mazgirt İlçe Başkanı Canpolat'ın bir grup, bölücü terör örgütü mensubu tarafından kaçırıldığını bildirdi.

Canpolat'ın kaçırıldığı bilgisini güvenlik güçlerinden öğrendiğini aktaran Eroğlu, "İlçe Başkanımız Süleyman Canpolat, akşam saatlerinde Mazgirt ilçesine yakın bir noktada aracıyla seyir halindeyken bir grup terör örgütü mensubu tarafından yolu kesiliyor, Canpolat ve beraberindekileri araçtan indirdikten sonra aracı ateşe veren terör örgütü mensupları İlçe Başkanımız Süleyman Canpolat'ı da yanlarına alarak bölgeden ayrılıyorlar" dedi.

TERÖRİSTLER BİR ARACI GASBETTİ

Bu arada, Tunceli Valiliği, Tunceli Ovacık Karayolu Venk Köprüsü mevkisinde özel bir şirkete ait aracın silahlı 4 bölücü terör örgütü mensubu tarafından yolunun kesildiğini belirtti. Aracın içindeki gıda, temizlik ve sigara gibi muhtelif malzemelerle gasbedildiği kaydedilen açıklamada, araç sürücüsünün ise söz konusu mevkide bırakıldığı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.