TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Günün en acı karesi Bodrum'dan

Günün en acı karesi Bodrum'dan

16 Suriyeli göçmenin bindiği bot uluslarası sularda battı. Göçmenlerin cesetleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile vurdu. Göçmenlerin o görüntüleri yürek dağladı.

Yayın Tarihi: 02/09/15 14:05
okuma süresi: 2 dak.
Günün en acı karesi Bodrum'dan
A- A A+

Savaştan kaçan Suriyeliler daha büyük sorunlarla karşı karşıya geliyor. Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar mahallesi Aspat mevkiinden Yunanistan İstanköy (Kos) adasına hareket eden 16 Suriyeli göçmenin bindiği bot uluslarası sularda battı.??Bodrum' un Akyarlar mahallesi Aspat mevkii ile Alihoca burnundan Yunanistan ın Kos (İstanköy adasına kaçak yollarla gecmeye çalışan Suriyeli göçmenleri taşıyan iki bot battı. İki olayda 11 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi kayboldu. Sahil güvenlik ekipleri denizden ve havadan arama çalışmalarını sürdürüyor

İLK OLAYDA; 7 ÖLÜ, 5 KAYIP

Bodrum"un Akyarlar mahallesi Aspat Mevkii'nden Yunanistan'ın İstanköy (Kos) adasına kaçak yollarla gitmek isteyen 16 Suriyeli göçmenin bindiği bot, uluslararası sularda battı, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü.

Batan bottaki kaçaklardan 4 kurtulurken, 5 kişi de kayboldu. Sahil güvenlik ekipleri denizden ve havadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.