TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Dün Aylan bugün Sena: Bodrum'da bu kez dört yaşında çocuk cesedi!

Dün Aylan bugün Sena: Bodrum'da bu kez dört yaşında çocuk cesedi!

Bodrum açıklarında Suriyeli sığınmacılarla dolu bir botu alabora olmasının ardından beş gündür süren arama çalışmalarında dört yaşında bir çocuğun cesedine ulaşıldı. Sena isimli kız çocuğu, geçen Eylül'de yine Bodrum sahiline cesedi vuran iki yaşındaki Aylan Kurdi'yi anımsattı.

Yayın Tarihi: 23/11/15 09:29
okuma süresi: 2 dak.
Dün Aylan bugün Sena: Bodrum'da bu kez dört yaşında çocuk cesedi!
A- A A+

Sena'nın cesedi Bodrum'un Çatalada mevkinde kayaların arasına sıkışmış halde bulundu.

18 Kasım çarşamba günü Turgutreis açıklarındaki Tülle Adası yakınlarında kaçak göçmenleri taşıyan bir lastik bot alabora olmuştu. Çoğunluğunu Suriyelilerin oluşturduğu sığınmacılardan beşi sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, 15 kişinin kaybolduğu anlaşılmıştı.

Arama kurtarma çalışmalarında bugüne kadar sekiz sığınmacının cesedi bulunmuştu.

Balıkçılar buldu

Turgutreis'in iki mil uzağındaki Çatalada yakınlarında avlanan amatör balıkçılar dün kayaların arasında bir ceset olduğunu fark ederek, sahil güvenliğe haber verdi.

Çocuğun üzerinde 2 Eylül'de meydana gelen faciada ölen Aylan'ın üzerinde olduğu gibi mavi kot pantolon ve kırmızı tişört olması dikkat çekti.

Faciadan kurtulan Mirvan Hassan adlı bir kadın, küçük çocuğun kimliğini Bodrum Devlet Hastanesi'nde teşhis etti. Hassan verdiği ifadede, "Bota binerken annesi çocuğuna sürekli Sena diye sesleniyordu, o zaman öğrenmiştim adının Sena olduğunu"dedi.

Halen kayıp altı kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.