TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Can Dündar ve Erdem Gül Silivri Cezaevi'ne gönderildi

Can Dündar ve Erdem Gül Silivri Cezaevi'ne gönderildi

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR'larıyla ilgili yayımladıkları haber ve görüntüler nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26/11/15 21:32
okuma süresi: 1 dak.
Can Dündar ve Erdem Gül Silivri Cezaevi'ne gönderildi
A- A A+

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül, gazetede, MİT'e ait yardım tırlarının durdurulmasıyla ilgili gerçeğe aykırı bazı görüntü ve bilgiye yer verdikleri gerekçesiyle haklarında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.??Soruşturmayı yürüten savcılıkça tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen Dündar ve Gül'ün sorgusu sona erdi.??Nöbetçi İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmalarına karar verdi.??Dündar ve Gül, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İrfan Fidan'a ''şüpheli'' sıfatıyla yaklaşık 2 saat ifade vermişti.

SİLİVRİ CEZAEVİ'NE GÖNDERİLDİ

Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül, Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.