TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Erdoğan'ın Putin'le görüşme talebi reddedildi

Erdoğan'ın Putin'le görüşme talebi reddedildi

Kremlin'den yapılan açıklama, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Kasım'da Paris'te Rus lider Putin'le görüşmeyi talep etti'' denildi. Son yapılan açıklamada ise ''Türkiye özür dilemeye hazır değilse, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini reddediyoruz'' dendi.

Yayın Tarihi: 27/11/15 15:15
okuma süresi: 1 dak.
Erdoğan'ın Putin'le görüşme talebi reddedildi
A- A A+

Rus sözcü Peskov, SU-24 uçağının düşürülmesinin ardından 7-8 saat sonra Türkiye'nin Rus lider ile bağlantıya geçmeye çalıştığını ifade etti. Bu talep devlet başkanına iletildi" dedi.

Son yapılan açıklamada ise ''Türkiye özür dilemeye hazır değilse, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini reddediyoruz'' dendi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları da Erdoğan ve Putin'in, Paris'teki İklim Değişikliği Zirvesi'nde ikili görüşme gerçekleştirmelerinin ihtimal dahilinde olduğunu ancak an itibariyle saati belirlenmiş bir ikili görüşmenin söz konusu olmadığını bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.