TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi çatışmada öldürüldü!

Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi çatışmada öldürüldü!

Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı sırada çatışma çıktı. İhlas Haber Ajansı, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin çatışmada öldürüldüğünü duyurdu. Elçi'nin başından vurulduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi: 28/11/15 12:14
okuma süresi: 1 dak.
Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi çatışmada öldürüldü!
A- A A+

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Balıkçılarbaşı bölgesinde bulunan ve daha önceki çatışmada zarar gören 4 ayaklı minare önünde Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, bir grup avukat ile birlikte açıklama yaptı.

Açıklamanın ardından saat 11.00 sıralarında çevreden silah ve çatışma sesleri duyuldu. İnceleme yapan heyetin ve onları koruyan polislerin çapraz ateş altında kaldıkları görüldü.


İHA'ya göre Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi çatışmada hayatını kaybederken, 1 polis şehit oldu. 3 polis de yaralandı.

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi hakkında 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti. Elçi, 'Terör örgütü propagandası' ile suçlanıyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.