TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Survivor artık Foça'da mı çekilecek?

Survivor artık Foça'da mı çekilecek?

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın, geçtiğimiz hafta İzmir'in Foça ilçesine gidip bir tatil köyünü gezdiği, Survivor yarışmasını bu tatil köyünün sahili ve koyunda düzenleyeceği öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 11/02/16 16:13
okuma süresi: 1 dak.
Survivor artık Foça'da mı çekilecek?
A- A A+

Yeniasır'dan Kadir Kemaloğlu'nun haberine göre geçtiğimiz hafta bir günlüğüne Foça'ya giden Acun Ilıcalı'nın, Survivor'un Foça'da yapılabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.

İddiaya göre Foça'da atıl durumda olan bir tatil köyünü gezen Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi.

Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret, turizmcileri de heyecanlandırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.