TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Ankara'daki patlama; ABD, vatandaşlarını uyarmıştı!

Ankara'daki patlama; ABD, vatandaşlarını uyarmıştı!

Ankara'da meydana gelen patlama sonrasında ABD Büyükelçiliği'nin, iki gün öncesinden Büyükelçilik sitesinden Ankara'daki vatandaşlarını uyardığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 13/03/16 20:44
okuma süresi: 2 dak.
Ankara'daki patlama; ABD, vatandaşlarını uyarmıştı!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Ankara'da meydana gelen, çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep olan patlamanın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

ABD Büyükelçiliği'nin 11 Mart tarihinde vatandaşlarını olası bir saldırıya karşı uyardığı öğrenildi. Büyükelçilik resmi ineternet sitesinden yayınladığı uyarıda olası bir patlamaya karşı ABD vatandaşlarının dikkatli olması uyarısında bulunmuş.

Büyükelçilik sitesinin sadece İngilizce bölümünde yayımlanan mesajda Anıtkabir'in de içinde yer aldığı Bahçelievler işaret edilmişti.

Yayımlanan mesajda, bölgedeki potansiyel terörist saldırılara dair Büyükelçiliğin elinde bilgiler olduğuna yer verilirken ve Amerikalıların bölgeden uzak durmaları istenmişti.

ABD Büyükelçiliğinin tehlikeli bölge olarak işaret ettiği alanda Anıtkabir, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve bakanlıkların da içinde olduğu birçok devlet binası yer aldı.

Büyükelçilikten yayımlanan mesajda, "Türk hükümeti binaları ve konutlarına potansiyel bir terörist saldırısına dair bilgiler olduğu" bilgisine yer verilirken, Amerikalılar'dan bölgeden uzak durmaları istenmişti.


ABD Elçiliği'nin resmi sitesinden yayınladığı mesaj şöyle:

- http://turkey.usembassy.gov
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.