TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye'nin gözü Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinde

Türkiye'nin gözü Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinde

Ankara'yı sarsan iddiaların ardından gözler Beştepe'de yapılan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu zirvesinde. Saat 18:00'de başlaması beklenen görüşme 18.30 sıralarında başladı.

Yayın Tarihi: 04/05/16 19:07
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye'nin gözü Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinde
A- A A+
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmesi 18.30'da başladı.

AK Parti'nin siyasi tarihinde önemli olaylardan biri olarak yer alacak 29 Nisan MKYK'sında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, il ve ilçe başkanı atama yetkisini devretmesinin hemen ertesinde dünkü grup konuşmasında yaptığı çıkış Ankara kulislerini yeniden hareketlendirmişti.

Ankara'yı sarsan iddiaların ardından Ankara'da bütün gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun yarın yapılması planlanan ancak bugüne alınan haftalık olağan görüşmesine çevrilmiş durumda.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, görüşmeyle ilgili olarak ''Sayın Başbakanı kabul haftalık olağan görüşme'' dedi.

Kaynak: Milliyet

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.