TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Can Dündar'a silahlı saldırı

Can Dündar'a silahlı saldırı

Gazeteci Can Dündar'a adliye önünde kurşun sıkan saldırgan gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 06/05/16 17:24
okuma süresi: 1 dak.
Can Dündar'a silahlı saldırı
A- A A+
Gazeteci Can Dündar'a İstanbul Adliyesi önünde silahlı saldırı girişimi oldu. Kurşun sıkan saldırgan gözaltına alındı. Can Dündar yara almadı ancak kurşunlar, saldırı anında Dündar'ın yanında olan NTV Muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı.

Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı "MİT TIR'ları haberi" davasında mahkeme heyeti karar için ara vermişti. O esnada Can Dündar'a yönelik silahlı saldırı haberi geldi.

NTV Muhabiri Yağız Şenkal olay anında oradaydı ve gelişmeyi şöyle aktardı:

''Can Dündar'la beraber yürüyordum ben. Bir kişi geldi yere doğru ateş etti bacaklarına doğru. İki üç el ateş etti seken kurşunlardan biri benim bacağıma geldi. Herhangi bir sıkıntı yok Can Dündar'ın durumu iyi. Kurşun benim bacağımı sıyırdı. Gayet iyiyim bir sıkıntı yok."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.