TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Atatürk Havalimanı'nda patlama! Ercan'a gelecek uçak İstanbul'da bekletiliyor

Atatürk Havalimanı'nda patlama! Ercan'a gelecek uçak İstanbul'da bekletiliyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde iki ayrı patlama oldu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İlk belirlemelere göre 10 şehidimiz, 20 yaralı var. Öte yandan 22:45'te Ercan'a gelmek üzere kalkacak THY uçağı Atatürk Havalimanı'nda bekletiliyor.

Yayın Tarihi: 29/06/16 00:15
okuma süresi: 2 dak.
Atatürk Havalimanı'nda patlama! Ercan'a gelecek uçak İstanbul'da bekletiliyor
A- A A+

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde iki ayrı patlama oldu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İlk belirlemelere göre 10 şehidimiz, 20 yaralı var. Bir teröristin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde etrafa ateş açtığını ve kendini patlattı " açıklamasında bulundu. Atatürk Havalimanı, giriş ve çıkışa kapatıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bir teröristin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde etrafa ateş açtığını ve kendini patlattı " açıklamasında bulundu. Atatürk Havalimanı, giriş ve çıkışa kapatıldı.

Öte yandan, 22:45'te Ercan Havalimanı'na gelmek üzere kalkacak THY uçağı gerçekleşen patlamalar nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda bekletiliyor. Atatürk Havalimanı resmi web sayfasında ise TK 963 sefer sayılı uçuşun iptal edildiği duyuruldu.

Kıbrıs Postası'nın edindiği bilgiye göre, patlama sırasında, İstanbul Havalimanı'ndan Ercan'a gelmek üzere pistte kalkış sırasını bekleyen bir de Atlasjet Havayolları'na ait uçak bulunuyordu. Olay sırasında pistte kalkış sırasını bekleyen uçak sorunsuz bir şekilde kalkışını yaparak, saat 11:15 sularında Ercan'a iniş yaptı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.