TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Gazeteci Nazlı Ilıcak'a gözaltı kararı

Gazeteci Nazlı Ilıcak'a gözaltı kararı

Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından başlatılan operasyonlar kapsamında, gazeteci Nazlı Ilıcak hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Nazlı Ilıcak'ın Girne Beylerbeyi'nde evi olduğu ve yılın belli aylarını burada geçirdiği biliniyor.

Yayın Tarihi: 25/07/16 09:42
okuma süresi: 1 dak.
Gazeteci Nazlı Ilıcak'a gözaltı kararı
A- A A+
Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından başlatılan operasyonlar kapsamında, gazeteci Nazlı Ilıcak hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

TSK içindeki bir grup askerin, 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunmasının ardından başlayan operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar kapsamında bu sabah yeni gözaltı kararları alındı. Hürriyet gazetesinden Toygun Atilla'nın haberine göre, İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İrfan Fidan'ın talebi doğrultusunda, gazeteci Nazlı Ilıcak hakkında gözaltı kararı verildi.?Gözaltı kararı üzerine Ilıcak'ın evine giden polisler, Ilıcak'ı burada bulamadı. İstanbul polisi, Ilıcak'ın Bodrum'da olabileceğini değerlendirdi. Emniyet, Muğla polisi ile temasa geçti.

Öte yandan Ilıcak'ın KKTC'de, Girne Beylerbeyi'nde evi olduğu ve yılın belli aylarını burada geçirdiği biliniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.