TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Barbaros Şansal tahliye edildi: "İçerisi daha güvenli"

Barbaros Şansal tahliye edildi: "İçerisi daha güvenli"

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan modacı Barbaros Şansal hakkında İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi tahliye edildi.

Yayın Tarihi: 02/03/17 16:56
okuma süresi: 1 dak.
Barbaros Şansal tahliye edildi: "İçerisi daha güvenli"
A- A A+
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan modacı Barbaros Şansal hakkında İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi tahliye kararı verdi.

"İÇERİSİ DAHA GÜVENLİ"

Barbaros Şansal'ı tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi çıkışında yakınları ve avukatı Efkan Bolaç karşıladı. Şansal avukatına çıkışta "İçerisi daha güvenli" dedi. Şansal başka açıklama yapmadan aracına binerek cezaevinden ayrıldı.

Ünlü modacı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sınır dışı edildikten sonra gözaltına alınmış ve nöbetçi hakimlikçe 3 Ocak'ta tutuklanmıştı. Şansal hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Mahkeme, Şansal hakkında yurtdışına da çıkış yasağı konulmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.