TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti

Ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki evinde fenalaşan Gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 21/03/17 07:13
okuma süresi: 1 dak.
Ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti
A- A A+
Gazeteci Tayfun Talipoğlu saat 01.00 sıralarında evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan bir arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi evinde yaptı.

Talipoğlu, daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Talipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti. Talipoğlu'nun cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kars'ta 1962 yılında dünyaya gelen Tayfun Talipoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe muhabirlikle başlayan Talipoğlu'nun "Bamteli" adlı programı 1995'ten itibaren bazı televizyon kanallarında yayınlandı. Köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu'nun, kaleme aldığı kitapların yanı sıra şiir ve türkü albümleri bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.