TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Bakan oldu

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Bakan oldu

Türkiye'de değişen yeni kabine bugün ilk Bakanlar Kurulu'nu gerçekleştirdi. Buna göre Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Kıbrıs İşlerinden sorumlu bakan oldu.

Yayın Tarihi: 24/07/17 17:42
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Bakan oldu
A- A A+

Türkiye'de hükümet değişikliğinin ardından görev dağılımı açıklandı.

Kıbrıs İşleri Koordinasyonu, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın sorumluluğuna verildi.

Hükümet Sözcülüğüne, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ getirildi.

Bozdağ yaptığı açıklamada, "Başbakan Yardımcımız Sayın Recep Akdağ, Kıbrıs işleri koordinasyonu, yatırım ortamının iyileştirilmesi, AFAD ve yatırım ajansı ile ilgili çalışmaları yürütecektir. Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu, Medeniyetler İttifakı Projesi, yüzüncü yıl anmaları ile ilgili hazırlıklar konuları üzerinde çalışacak. Ayrıca Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Türk İşbirliği Kalkınma Ajansı, Sayın Çavuşoğlu tarafından ilgilenilecektir" dedi.

Geçen dönem Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Tuğrul Türkeş, yeni kabinede yer almamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.