TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında yaşamını yitiren eski milli sporcu Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 19/11/17 14:35
okuma süresi: 2 dak.
Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı
A- A A+
Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

"Yüzyılın sporcusu" olarak nitelendirilen Naim Süleymanoğlu için Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla Fatih Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Tören öncesinde Naim Süleymanoğlu'nun ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına, TC Başbakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra, TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi, TC Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TC Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, TC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TC Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Aysever, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, milletvekilleri ile siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.