TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Sarraf'ın çalışanları tutuklandı

Sarraf'ın çalışanları tutuklandı

Rıza Sarraf hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan 'casusluk' soruşturmasında, İranlı iş adamının 3 çalışanı tutuklandı.

Yayın Tarihi: 15/12/17 11:28
okuma süresi: 1 dak.
Sarraf'ın çalışanları tutuklandı
A- A A+

Habertürk'ten Veli Sarıboğa'nın haberine göre Sarraf'ın asistanı Sinem A., Regaip A. ve Mustafa H., emniyetteki gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca Rıza Sarraf hakkında başlatılan soruşturmada İranlı iş adamının 17 çalışanı gözaltına alınmıştı.

Elde edilen bilgiye göre, Sarraf'ın 14 çalışanı bugün serbest bırakılmıştı.

Sarraf'ın, ABD'deki avukatı aracılığıyla WhatsApp üzerinden el yazısı notu gönderdiği Sinem A.'nın, İranlı iş adamının 3 yıl asistanlığını yaptığı ve 17-25 Aralık sonrasındaki ilişki ve yazışmalarını organize eden 'kara kutusu' olduğu öne sürülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.