TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Esenyurt'un AK Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

Esenyurt'un AK Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

İstanbul'un Esenyurt İlçesi Belediye Başkanlığı görevini 14 yıla yakındır sürdüren Ak Partili Necmi Kadıoğlu görevinden istifa etti.

Yayın Tarihi: 15/12/17 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Esenyurt'un AK Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti
A- A A+

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Kadıoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine seçilip yaklaşık 13 yıl 8,5 aydır görevini aralıksız yürüten Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, bugün itibariyle kendi isteği ile görevinden istifa etmiş, buna ilişkin yazılı talebini Valilik makamına iletmiştir.

Sayın Belediye Başkanımız son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları sebebiyle tedavi görmektedir. Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır.

Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.