TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Arjantin ile Türkiye Turizm Bakanları KKTC YDÜ Hastanesi standını ziyaret etti

Arjantin ile Türkiye Turizm Bakanları KKTC YDÜ Hastanesi standını ziyaret etti

70 ülkeye ev sahipliği yapan 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın konuk ülkesi Arjantin Turizm Bakanı Meyer ile Ertuğrul Günay Kuzey Kıbrıs Standı'nı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 28/01/13 12:00
okuma süresi: 2 dak.
Arjantin ile Türkiye Turizm Bakanları KKTC YDÜ Hastanesi standını ziyaret etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Ülkelerin turizmden önemli pay alabilmelerinin; turizm ürünlerini çeşitlendirmekten geçtiği bilinciyle, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'in insiyatifiyle, Kuzey Kıbrıs'a "Medikal Turizm"in kazandırılması amacıyla uluslararası platforumda sürdürülen çalışmalar kapsamında çeşitli toplantılara katılan YDÜ Heyeti'nin başta Orta Doğu olmak üzere pek çok yeni ülkeyle işbirliği başlattığı belirtildi.

Türkiye ve Arjantin Turizm Bakanlıklarından Medikal Turizmin geliştirilmesi için destek istendi.

Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer ile birlikte Kuzey Kıbrıs Standı'nı ziyaret eden TC Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a, Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan tarafından, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile Kuzey Kıbrıs'ın Medikal Turizm'de yakaladığı fırsatların anlatıldığı kaydedilen açıklamada, KKTC'nin bu önemli turizm alanında Türkiye ile birlikte hak ettiği payı alabilmesi için destek istendiği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.