DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler

Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler

Ukrayna'nın doğusundaki Lugansk kentinde Ukrayna ordusu ile Rusya yanlısı ayrılıkçılar arasındaki çatışmalarda son 24 saatte 16 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 19/07/14 18:02
okuma süresi: 1 dak.
Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler
A- A A+

Lugansk Kent Meclisi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, ordu ile ayrılıkçılar arasında çıkan çatışmalarda ölenlerden üçünün kadın olduğu belirtildi. Çatışmalarda 66 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, Ukrayna ordusunun kenti belli aralıklarla top atışına tuttuğu ve 36 ev ile işyerinin isabet alarak yıkıldığı veya tahrip olduğu ifade edildi.

Ukrayna ordusu, ülkenin doğusundaki ayrılıkçı hareketi bastırmak için aylardır bölgede operasyonlar düzenliyor. Ordu ile ayrılıkçılar arasındaki çatışmalar Donetsk ve Lugansk civarında yoğunlaşıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.