DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Batı Afrika'daki Ebola salgını

Batı Afrika'daki Ebola salgını

Kenya Havayolları, Batı Afrika'daki Ebola salgınından etkilenen ülkeler Liberya ve Sierra Leone'ye uçuşlarını askıya alacak.

Yayın Tarihi: 17/08/14 13:04
okuma süresi: 1 dak.
Batı Afrika'daki Ebola salgını
A- A A+

Kenya Havayolları'nın üst yöneticisi Titus Naikuni, Kenya Sağlık Bakanlığının bugünkü açıklaması üzerine, Liberya ve Sierra Leone'ye ticari uçuşlarını 19 Temmuz'dan itibaren geçici olarak durdurma kararı aldıklarını söyledi.

Kenya Sağlık Bakanlığı, bugün Sierra Leone, Liberya ve Gine'den Kenya'ya girişleri yasaklamıştı.

Bakanlık, Kenyalıların da bu ülkelere seyahat etmelerine yasak getirirken, Ebola salgınının görüldüğü ülkelerde kalan Kenya vatandaşlarının ülkeye girebileceklerini, ancak sağlık taramasından geçireceklerini açıklamıştı.

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, Batı Afrika'daki Ebola salgınında 13 Ağustos'a kadar Liberya'da 413, Gine'de 380, Sierra Leone'de 348 ve Nijerya'da 4 kişi hayatını kaybetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.