DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

İslamcılarla evlenmek için Avrupa'dan göç ediyorlar

İslamcılarla evlenmek için Avrupa’dan göç ediyorlar

Britanyalı gazeteciler bir araştırma yaparak Avrupalı birçok genç kadının radikal eğilimli Müslümanlarla evlenmek için ülkelerini terk ederek Ortadoğu'ya taşındığını tespit etti. The Guardian, siyahlara bürünmüş silahlı erkek severlerinin sayısının yüzlerce olduğunu kaydetti.

Yayın Tarihi: 01/10/14 10:13
okuma süresi: 2 dak.
İslamcılarla evlenmek için Avrupa’dan göç ediyorlar
A- A A+

Bazı göçmenlerin 14-15 yaşında olduğu ifade edildi. Bazı genç kadınlar, gerekirse ellerine silah almaya hazır olduğunu saklamıyor. Potansiyel terörist gelinlerin büyük bir kısmı, taşınmalarına neden olarak, Doğu'dan göç eden ailelerin üyeleri olduklarını ve şimdi "köklerine geri dönmek" istediklerini gösteriyor.

Genç göçmenler arasında Avrupa asıllı kadınlar da var. Psikologlara göre onlar, sosyal medyada Müslüman örgüt temsilcileri tarafından başarılı bir şekilde kandırılıyor. Genç kadınlara cennet bahçeleri ve ücretsiz Ortadoğu gezileri vaat ediliyor. Sonucunda, Britanyalı ve Alman kadınlar İslamcılardan çocuk doğuruyor ve isimlerini kaybediyor. Radikaller, cariyelerine "valide" anlamına gelen "umm" şeklinde hitap ediyorlar.

Guardian gazetesinin verdiği habere göre İslamcılara karı tedarik eden ülkeler arasında Fransa lider konumunda. Listenin üst sıralarında ayrıca ABD, Avustralya, Britanya, Avusturya ve Almanya yer alıyor.

Göçmenlerin yaklaşık yüzde 10'u, IŞİD teröristlerine katılmaya hazır olduklarını söylüyor. Britanyalı gazetecilerin yaptığı araştırmaya göre halihazırda Ortadoğu'da 63 Fransa ve 50'den fazla Britanya vatandaşı bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.