DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Steve Jobs'u o oynayacak

Steve Jobs'u o oynayacak

Steve Jobs'un hayatını anlatan filmin başrolü belli oldu. Filmde Jobs'u İngiliz aktör Chistian Bale canlandıracak.

Yayın Tarihi: 24/10/14 12:04
okuma süresi: 1 dak.
Steve Jobs'u o oynayacak
A- A A+

2011'de hayatını kaybeden Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'un hayatının son dönemini anlatan filmde Jobs'u canlandıracak aktör belli oldu.

Film ile ilgili açıklamalarda bulunan senarist Aaron Sorkin, filmde Jobs'u İngiliz oyuncu Chistian Bale'in canlandıracağını duyurdu.

"Bu rol için belli bir yaşta olan yetenekli bir oyuncuya ihtiyacımız vardı ve Chris Bale bu kriterlere uyuyor" diyen Sorkin, filmin oyuncu kadrosu hakkında detay vermekten kaçındı.

Senaryosunu Aaron Sorkin'in yazacağı ve yönetmenliğini Slumdog Millionaire ile büyük başarı yakalayan Danny Boyle'nın yapacağı filmin, ne zaman vizyona gireceği şu an için bilinmiyor.

Bu rol için Oscar ödüllü Bale'ın haricinde Matt Damon, Ben Affleck, Bradley Cooper ve Leonardo DiCaprio'nun da adı geçiyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.