DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Mike Tyson cinsel tacize uğramış!

Mike Tyson cinsel tacize uğramış!

Gelmiş geçmiş en iyi boksörler arasında gösterilen Mike Tyson, şok bir itirafta bulundu.

Yayın Tarihi: 31/10/14 15:16
okuma süresi: 1 dak.
Mike Tyson cinsel tacize uğramış!
A- A A+
Mike Tyson, ülkesi ABD 'de katıldığı bir radyo programında, çocukken tanımadığı bir adamın cinsel istismarına uğradını açıkladı.

AMK Spor 'da yer alan habere göre; o dönem 7 yaşında olduğunu ve kendisini savunamadığını söyleyen Iron Mike (Demir Mike) lakaplı emekli boksör, "Beni sokakta yakalayıp kaçırdı, dövdü ve taciz etti. Bir daha o adamı görmedim. Bahsettiğim olayı 41 yıl önce yaşadım" ifadelerini kullandı.

Boks kariyeri başarılarla dolu olduğu kadar skandallarla da dolu olan eski ağır siklet boks şampiyonu, 1990 yılında ABD Güzellik Kraliçesi'ne tecavüz ettiği gerekçesiyle 3 yıl cezaevinde yatmıştı. Tyson, bu olayı kabul etmemiş, kendi rızalarıyla ilişkiye girdiklerini savunmuştu.

Mike Tyson, 1997 yılında Evander Holyfield ile yaptığı unvan maçının 3. raundunda rakibinin kulağını ısırarak koparmıştı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.