DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

4 kol ve 4 bacakla doğdu

4 kol ve 4 bacakla doğdu

Hindistan'da 4 kolu ve 4 bacağı olan bir bebek dünyaya geldi. "Tanrı'nın Oğlu" lakabı takılan bebek için on binlerce kişi doğduğu kente akın ediyor.

Yayın Tarihi: 21/11/14 14:12
okuma süresi: 2 dak.
4 kol ve 4 bacakla doğdu
A- A A+

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletindeki Baruipur kentinde 4 kolu ve dört bacağı olan bir bebek doğdu.

Hintlilerin inandığı bir tanrıya benzediği için ailesi tarafından "Tanrı'nı Oğlu" olarak adlandırılan bebeği görmek için on binlerce kişi Baruipur kentine akın ediyor.

Hindistan'da yerel bir televizyona konuşan bebeğin yakın akrabası, "Doğum esnasında dünya geldiğini gördüğümüzde gözlerimize inanamadık. Hemşireler bebeğin engelli dünyaya geldiğini söyledi. Ancak biz bunun tanrının bir işareti olduğunu biliyoruz" dedi.

4 kol ve 4 bacağı bulunan bebeği görmek için köye ziyarete gelen 67 yaşındaki Chukka Roa duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"İlk duyduğumuzda biraz terredütle yaklaştık. Ancak "Tanrı'nın Oğlu"nun bir fotoğrafını gördüğümüzde bir muziceyle karşı karşıya olduğumuzu anladık. Dört kolu ve dört bacağı olan Hindu tanrısı Brahma'nın oğluydu."

Hint polisi, bebeği görmek için gelen insan kalabalığını kontrol etmekte zorluk çektiğini açıkladı.

Sağlık uzmanları ise, hamileliğin ikiz başladığını ancak daha sonra süreçte yaşanan sorunlar nedeniyle ikizlerden birinin gövdesinin diğerrinin gövdesinin içine gömüldüğünü kol ve bacaklarının dışarıda kaldığını belirtti.

Aile ise, doğumdan mutlu olduklarını şu sözlerle dile getiriyor: "İnsanların "Tanrı'nın Oğlu"nu görmeleri çok doğal."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.