DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Kedi evden 3700 km uzakta bulundu

Kedi evden 3700 km uzakta bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nde Cadılar Bayramı'nın kutlandığı 31 Ekim günü kaybolan bir kedi, tam 25 gün sonra evden 3700 kilometre uzakta bulundu.

Yayın Tarihi: 24/11/14 14:27
okuma süresi: 1 dak.
Kedi evden 3700 km uzakta bulundu
A- A A+

New Mexico'nun Albuquerque kentinde kaybolan Spice adlı kedi, ABD'nin doğusundaki 3700 kilometre uzaklıktaki Maine'de ortaya çıktı.
6 aylık kedi, Great Protland'da bir kişi tarafından dışarda bir spor çantanın içinde bulundu. Portland Hayvan Barınağına teslim edilen kedinin sahibinin yerini de üzerindeki mikroçiple buldu.

Spice adlı kedinin sahibi, kedinin gittiği yolu takip ettiğini anlatırken Maine'ye nasıl gittiği konusunda hiçbir fikrinin bulunmadığını söyledi. Kedinin sahibi daha önce hiç Maine'de bulunmadığını, kedinin orada ne aradığını da bilmediğini ekledi.

Kediyi eve getirmek isteyen sahibi yol parası bulamazken devreye Maine'deki hayvanat bahçesinin yöneticileri girdi. Hayvanat bahçesi kedinin yol masraflarını karşılayarak sahibine ulaşmasını sağlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.