DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Medyum 'düşecek' dedi; uçuş değişti

Medyum 'düşecek' dedi; uçuş değişti

Brezilya'da ünlü bir medyumun TAM isimli havayolu şirketine ait uçağın düşeceğini iddia etmesinin ardından şirket, söz konusu uçağın uçuş numarasını değiştirme kararı aldı.

Yayın Tarihi: 25/11/14 16:24
okuma süresi: 1 dak.
Medyum 'düşecek' dedi; uçuş değişti
A- A A+

Brezilya merkezli havayolu şirleti TAM, ülkede bu konuda hatırı sayılır bir ünü olan medyumun iddiasının ardından uçağın uçuş numarasını değiştirme kararı aldı.

Söz konusu uçağın motor sorunları yüzünden düşeceğini iddia eden Jucelino Nobrega da Luz, Prenses Diana'nın hayatını kaybedeceğini önceden bildiğini de iddia ediyor.

Brezilya'nın Sao Paulo kentinden Brasilia'ya sefer yapacak olan uçağın düşeceği iddiasını dikkate alan TAM, uçuş numarasını değiştirme kararı alarak ülkede şaşkınlığa neden oldu.

Havayolu şirketi tarafından ciddiye alınmasına ve ülke genelinde hatırı sayılır bir üne sahip olmasına rağmen Nobrega da Luz, 2008 yılında AIDS'in ilacının bulunacağını iddia etmiş ve bu öngörüsünde haksız çıkmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.