DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Suriye'de iç savaş...

Suriye'de iç savaş...

Suriye'de muhalif Şam Cephesi, Halep'in kuzeyinde rejim güçlerinin denetimindeki Tel Bureyc bölgesini ele geçirdi, çatışmalarda 10 rejim askeri öldürüldü.

Yayın Tarihi: 25/01/15 10:10
okuma süresi: 1 dak.
Suriye'de iç savaş...
A- A A+

Tel Bureyc'de Esed güçlerine tanklarla saldıran Şam Cephesine bağlı birlikler, 10 rejim askerini öldürdü, bir tank ve çok sayıda askeri aracı imha etti. Sifat köyü ve Tel Bureyc'de rejim güçlerine "Cehennem" adı verilen havan toplarıyla saldıran muhalifler, kentin kuzeyinde Esed güçlerinin ilerleyişini durdurdu.

Cephenin basın sorumlularından Yasir Ahmed de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının, muhalif birliklerin ilerleme kaydettiği Halep'in kuzeyindeki bölgeleri bombaladığını söyledi.

Ahmed, muhaliflerin, çatışmaların ardından Halep'in kuzeyindeki stratejik öneme sahip Tel Bureyc'de kontrolü sağladığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.