DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Kerry: "Umarım bir an önce denge unsuru sağlanır"

Kerry: “Umarım bir an önce denge unsuru sağlanır”

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry "Kıbrıs sorununda bir an önce ilerleyebilmek için umarım bir an önce denge unsuru sağlanır" dedi.

Yayın Tarihi: 26/02/15 08:56
okuma süresi: 1 dak.
Kerry: “Umarım bir an önce denge unsuru sağlanır”
A- A A+

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry önceki gün Amerikan Senatosu Dış İlişkiler Komitesinde yaptığı konuşmada Kıbrıs sorununa da değinerek "Kıbrıs sorununda bir an önce ilerleyebilmek için umarım bir an önce denge unsuru sağlanır" şeklinde konuştu. Kıbrıs'ın 'Münhasır Ekonomik Bölge' si ve Türk savaş gemilerinin oradaki varlığı ve hidrokarbon haklarıyla ilgili Türk hükümet yetkilileriyle temaslarda bulunduğunu belirten Kerry "Türk Dışişleri Bakanı ile bu konularda görüşmelerim oldu. Daha önceden de ve şimdi de Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile de bu konuda çok yakın çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Kerry ayrıca yakın bir gelecekte Kıbrıs'a ve bölgeye bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.