DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Irak'ta şiddet olayları...

Irak'ta şiddet olayları...

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen saldırılarda 4 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 29/03/15 19:42
okuma süresi: 1 dak.
Irak'ta şiddet olayları...
A- A A+

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başkent'in güneyindeki Hor Recep bölgesinde "Sahve güçleri"ne ait kontrol noktasına düzenlenen bombalı saldırıda 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Bağdat'ın kuzeyindeki Et-Tarmiye ilçesine bağlı El-Fellahat köyünde yol kenarına yerleştirilen bombanın askerlerin geçişi sırasında patlaması sonucu bir asker öldü, 4 asker yaralandı.

Bağdat'ın Ebu Gureyb ilçesine bağlı En-Nasr köyünde meydana gelen patlamada ise bir sivil yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.

Öte yandan Emniyet kaynakları, Bağdat'ın doğusundaki El-Belediyyat bölgesinde kimliği belirlenemeyen bir kişinin cesedinin bulunduğunu belirtti.

Irak'ta, DAEŞ'in haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı kentlerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ülkenin çeşitli yerlerinde çatışmalar sürüyor. Başkent Bağdat da sık sık bombalı saldırılara sahne oluyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.