DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Irak'taki çatışmalar... 31 emniyet mensubu hayatını kaybetti

Irak'taki çatışmalar...

Irak'ın Salahaddin vilayetindeki Beyci Petrol Rafinesi yakınlarında, DAEŞ militanları tarafından düzenlenen saldırılarda 31 emniyet mensubunun hayatını kaybettiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 24/05/15 17:00
okuma süresi: 1 dak.
Irak'taki çatışmalar...
A- A A+

Selahaddin emniyet müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü DAEŞ, dünden bu yana Beyci Petrol Rafinerisi yakınlarında ağır silahlar ve bomba yüklü araçlarla düzenlediği saldırıları yoğunlaştırdı.

Bombalı araçlarla düzenlenen 9 saldırıda, 31 güvenlik görevlisinin öldüğü ve 26 kişinin yaralandığını aktaran yetkililer, DAEŞ'in rafineri yakınlarındaki bazı gözetleme kuleleri ile rafinerinin bir girişini ele geçirdiğini söyledi.

Irak'ta en büyük petrol rafinerisi olan ve Haziran 2014'te devre dışı kalan Beyci, sık sık Irak güvenlik güçleriyle DAEŞ militanları arasındaki çatışmalara sahne oluyor. DAEŞ, başkent Bağdat'la Musul kentini bağlayan güzergâhta yer alan, stratejik öneme sahip Beyci kentinin de bir kısmını ele geçirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.